mandag 11. januar 2010

Stabilt vær

I dag observerte jeg at dagen er blitt betydelig lysere! Herlig! Hørte fin fuglesang fra granskogen i morges også. har lekt brøytebil i dag, eller for å si det på en annen måte, starta på tråkking av sti opp til setra. Tenker jeg kommer til å kjenne det i lårmusklene i morgen ja. Da er det forøvrig påan igjen, noen meter pr dag så kommer jeg vel opp før snøen fosvinner. Målet er å komme meg opp til sola men det tar nok noen dager til, fjella stenger mye enda. Får trøste meg med å se hvor fint den skinner på toppene. Ettermiddagslyset er trolsk, bare så synd jeg ikke har kamera som greier å fange det opp. Men gjorde et forsøk og sånn så det ur i går:


Ellers så har  jeg endelig fått julepynten opp på loftet i dag. Storjobb det. Og bestemte meg når jeg var der oppe at nå skal det ryddes! Innkjøp av plastkasser med lokk er neste investering.
Såjord! Nå må jeg ha såjord! Noen frø skriker etter å få komme ut i snøen og noen vil stå på badegulvet! Og mor selv merker at den lenge fraværende energien er på vei tilbake. Jippi!

2 kommentarer:

 1. Skulle gjerne ha begynt såinga jeg også,men deter ett stort MEN!
  Vi har fått vannskade..fra badet på loftet...badet her i 1.etg.Og videre rett ned i kjelleren!!3stk sluker er gått opp i "liminga"...så nå har jeg ikke noe plass til frøsådden.
  Sier bare at jeg er sjeleglad vi har ei god forsikring!! For dette blir mange hundretusen....

  SvarSlett
 2. Ja det er stabilt kaldt. Jeg er lut lei denne kulda, vi fyrer og fyrer.
  Jeg ligger i startgropa til å begynne såinga, men venter til det blir voksende måne:)

  SvarSlett