søndag 21. februar 2010

Har ikke sett maken til fin vinter jeg....

Som den værpessimisten jeg er så greier jeg å mane frem tanker om når vi skal få tilbake drittværet. Kanskje til sommeren? Vil ikke tenke på det, phusj bort med deg tanke.
dagene nytes , å komme seg opp på fjellet er medisin for meg.  Frø....der er det skjedd ei blemme. Har ikke petuniafrø!!!! Petuniadamen har ikke frø! Krise...eller, fant et kaffefilter med gamle frø der det sto: petunia, lysende lilla(tror jeg). Her er damen som har alt på stell som dere skjønner.
Blodbegerspirer, det har jeg. De står her i vinduskarmen og gir meg mye glede allerede.  Og så må jeg sjekke om det er dags til å ta ut bonariensisen fra kjøleskapet. Har begynnt å tenke på oppstart av drivhuset men foreløpig er det alt for kaldt. Ville gjerne hatt flere frø i jorda men må tenke plass. Nå er det snart Hegletid....gleder meg. Må han få komme på pallen i dag også.

3 kommentarer:

  1. I drit i petunisfrøa, bare du har svartsurbær!!!

    SvarSlett
  2. Heheht resfjordingen får sagt det ja!!!Skal minne han på det når plantane står fin rundt vogna...Du...jeg kjenner godt til bortgjemte kaffefilter med frø..Hadde jeg hatt petuniafrø skulle du fått.Men jeg sådde alt jeg hadde. Om de overlever priklinga,så skal det bli planter på deg.

    SvarSlett
  3. Ha ikkje velda haft bonariensisen (ka no ennj de e førnåkkå) i kjøleskåpen. De kan no kåmme ennj "Tresfjording" å ete dæ te frokost.

    SvarSlett