tirsdag 2. februar 2010

Vårtegn

Ikke at det er mye tegn til vår ute, det er kaldt, faktisk veldig kaldt og snø er det mere enn nok av. men inne har jeg fått to små spirer i blodbegerpotta mi!!! Håper bare de overlever i vinduskarmen for drivhuset blir ikke fyrt opp enda. Da hadde jeg vel fått sjokk når neste strømregning hadde ankommet. På trimfronten kaver ejg fortsatt oppi lia her. Har fått lånt meg truger av min gode nabo, så det går bra men du å du hvor sliten jeg blir! Men det gjør godt og det å få komme seg opp i sola er bare helt herlig!
Har enda ikke fått sumlet meg til å ta frem staudefrøa. Må nå snart! Og tenker jeg sår en omgang til med blodbeger, sånn for sikkerhets skyld. Blir det for mange så er det sikkert noen som vil ha. Petuniafrøa må vel også frem snart. Og en liten hemmelig het helt til slutt, har ike kjøpt ei pakke med frø i år! Slå den! Må da sies at jeg har å ta av. Lysta til å handle er så absolutt tilstede men så er det det å komme igang da...hmmm...

1 kommentar:

  1. Bare så blodbeger du....jeg får søren ikke spiring på mine...Derimot petuniaen...herregud det er mange hundre av de...å de må prikles SNART! Hehe jeg lærer visst aldri.

    SvarSlett